"Moderne tehnologije dostupne svima"

Želimo da vam pokažemo da su tehnologije, koje uglavnom nalazimo u velikim sistemima, dostupne i malim preduzećima. Ova rešenja nisu skupa, a sa druge strane mogu značajno unaprediti poslovanje vašeg preduzeća. Bez obzira na veličinu preduzeća, u modernom poslovanju, dobar informacioni sistem predstavlja neophodnu bazu za dalji razvoj.

"Open-Source je naša ideologija"

Tržište Open-Source softvera rapidno raste iz godine u godinu. Cilj nam je da motivišemo naše korisnike da koriste Open-Source, čime dobijaju moderna rešenja i legalan poslovni softver. Postoji puno primera gde je Open-Source uspešno primenjen u velikim sistemima. Ako velike organizacije mogu da se oslone na Open-Source ne vidimo razlog zašto ne bi mogla i manja preduzeća.

"Podrška razvoju tržišta malih i srednjih preduzeća"

Mala i srednja preduzeća u našoj zemlji uglavnom nemaju pažnju većih IT kompanija i vrlo često ne prate korak s vremenom kada su u pitanju tehnologije. Želimo da promenimo ovo i da ovim preduzećima pružimo priliku da ostave bolji utisak i budu konkurentniji kako na našem, tako i na stranim tržištima.