IBM

IBM www.ibm.com

IBM je svetski lider u razvoju poslovnih rešenja. IBM proizvodi obuhvataju širok opseg proizvoda namenjen srednjim i velikim preduzećima. Ring Solutions je fokusiran na IBM Notes and Domino familiju proizvoda.

Sophos

Sophos www.sophos.com

Sophos je svetski lider u polju sigurnosti i kontrole informacionih sistema. Sophos proizvodi trenutno štite preko 100 miliona korisnika i 100.000 organizacija, u preko 150 zemalja širom sveta. Sophos je globalna kompanija sa sedištima u Bostonu, Massachussets i u Oksfordu, United Kingdom.

Zimbra

Zimbra www.zimbra.com

Zimbra je jedan od inovativnih lidera u polju izrade komunikacionih i kolaborativnih rešenja. Više od 500 miliona korisnika je poverilo sigurnu komunikaciju Zimbra proizvodima.

Smart d.o.o.

Smart d.o.o. www.smart.rs

Kompanija Smart d.o.o. osnovana je 2000. godine kao informatički edukativni centar. Danas predstavlja jednu od vodećih Solution & Service kompanija u Srbiji koja svojim korisnicima usluga obezbeđuje konstantan kvalitet. Svoje poslovanje Smart zasniva na sledećim područjima: konsalting, rešenja, edukacija, podrška i licenciranje. Ključne reči za Smart jesu: profesionalnost, efikasnost i sposobnost da odgovori na zahteve tržišta.

Asseco

Asseco Macedonia dooel asseco.com

Grupa Asseco SEE je najveći operator u Jugoistočnoj Evropi u pogledu prihoda dobijenih od prodaje svog softvera i usluga. Asseco je nastalo kao rezultat integracije iskustva,znanja i rešenja vodećih kompanija koje posluju u regionu jugoistočne Evrope i u Turskoj. Asseco SEE je osnovan u aprilu 2007. Kompanija je prisutna u 13 zemalja, ima 1.400 zaposlenih.

RRC

RRC d.o.o. www.rrc.rs

Osnovan 1992, RRC je Pan-Istočno Evropski specijalizovani distributer sa kancelarijama u Moskvi, San. Petersburgu, Almatiju, Bakuu, Kijevu, Varšavi, Vroklavu, Pragu, Budimpešti, Beogradu i Ljubljani.

Image-Z

Image-Z d.o.o. www.image.rs

Više od decenije kompanija IMAGE na jednom mestu nudi kompletnu uslugu vlasnicima štampača: od stručnog saveta, preko nabavke, do tehničke podrške i servisa.

Original Grupa

Original d.o.o. originalgrupa.com

Original grupa je ovlašćeni servis uređaja Konica Minolta i OKI. Stručni kadar je obučen u skladu sa strogim kriterijumom koncerna što potvrđuje svojim sertifikatima o treningu i završenoj obuci. Servis se bazira na maksimalnoj postprodajnoj podršci koja podrazumeva konstantno snabdevanje potrošnim i rezervnim delovima kao i telefonsku podršku namenjenu za otklanjanje manjih kvarova, zastoja u radu i savete za pravilno rukovanje.

Laptop servis

Laptop servis www.laptop-servis.rs

Laptop servis se nalazi u samom centru grada u Knez Mihajlovoj ulici. Lokal je opremljen savremenom opremom za rešavanje najvećeg broja kvarova. Jednostavne intervencije kao što su ugradnja memorije, zamena hard diskova, backup podataka, a i kompleksne popravke matičnih ploca, zamena chipsetova na pločama su samo deo usluga koje vam mogu ponuditi.