Naši klijenti po poslovima:

SRC Milan Gale Muškatirović

SRC "Milan Gale Muškatirović" može se smatrati sportsko-rekreativnim centrom sa najlepšom lokacijom u Beogradu: podno Dorćola, nadomak Kalemegdanske tvrđave, na rečnoj obali, nizvodno od ušća Save u Dunav, u prirodnoj tišini, okružen vodom, zelenilom, parkom, šetalištem, sa pogledom na Veliko ratno ostrvo, na Dunav i početak Panonske nizije, na zalaske Sunca.

California šped

Preko deset godina iskustva u Međunarodnom transportu i špediciji. Preduzeće je osnovano 1992 godine, a Međunarodni transport i špediciju obavlja od 2002 godine.

Glob Metropoliten Tours

Glob Metropoliten Tours je privatna turistička agencija osnovana 1997. godine koja se bavi kompletnim uslugama u turizmu, savremeno organizovana, uključena u međunarodni sistem informacija, poseduje profesionalan kadar i najsavremeniju elektronsku opremu.

MASS Company

Privatna firma “MASS COMPANY” d.o.o. osnovana je februara 1993. godine, sa ciljem da kao porodična kompanija postavi nove standarde u zastupanju, trgovini i partnerskom poslovanju.
Ekskluzivna zastupništva za Srbiju: MOTUL DAINESE AGV NGK YOSHIMURA EIBACH SUPERSPRINT

OŠ Veselin Masleša

Osnovnа školа "Veselin Mаslešа" izgrаđenа je 1963. godine. Nаjnovijim odredbаmа Zаkonа o osnovnoj školi školа rаdi u svojstvu prаvnog licа Ministаrstvа prosvete Republike Srbije. Školа rаspolаže svim normаtivnim аktimа i sаglаsnostimа zа rаd kаo ustаnovа od posebnog društvenog interesа.

OŠ Jajinci

Osnovna škola „Јaјinci“ nalazi se u istoimenom naselju u ulici Iliјe Petrovića 12, na samoј ivici Spomen parka „Јaјinci“, na padinama Torlaka, otprilike na pola puta Avala–Beograd. Od centra Beograda udaljena јe nešto manje od 8 kilometara. Danas škola radi u tri obјekta ukupne površine 2093 m2. Škola pokriva dve mesne zaјednice, Јaјinci i Rakovica selo, koјe pripadaјu užem područјu Beograda.

Marketing Press

Preduzeće Marketing Press d.o.o. je posvećeno zadovoljavanju potreba svojih klijenata kroz pružanje širokog spektra promotivnih proizvoda i usluga štampe.

Izvršitelj Ivana Bukarica Biuković

Advokatska kancelarija Zeković, Lazović, Zindović

Balkan Capital Partners

Preduzeće za konsalting inženjering posredovanje i zastupanje osnovano 16.04.2008. godine.

HIP-Azotara Pančevo

"HIP-Azotara" Pančevo jedna je od najvećih fabrika mineralnog đubriva i azotnih jedinjenja u regionu i jedini proizvođač amonijaka , karbamida (UREE) i amonijum nitrata u Srbiji.

INDUSTRIJA MAŠINA I TRAKTORA A.D. "u restrukturiranju"

Industrija mašina i traktora, a. d. Beograd (IMT) je firma specijalizovana za proizvodnju traktora, poljoprivrednih prikolica, poljoprivrednih mašina i oruđa.

Uprava za nekretnine Crne Gore

Uprava za nekretnine, na teritoriji Crne Gore obezbjeđuje: Sigurnost vlasništva i zakupa, zaštitu Državnog interesa, garancije za dobijanje kredita, osnov za oporezivanje zemljišta i imovine, monitoring tržišta žemljišta, smanjenje sukoba interesa, sprovođenje zemljištne reforme, unapređenje urbanističkog plana, vođenje zemljištne politike - sistemom statističkih podataka

VB Leasing d.o.o.

VB Leasing doo Beograd je deo VB Leasing International Holding-a iz Beča koji deluje u 9 evropskih država : Austriji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj i Rumuniji i igra vodeću ulogu na pomenutim tržištima.

British American Tobacco SEE

Wholesale of tobacco products.

Uprava za vođenje matičnih knjiga Makedonije

Agencija za katastar nepokretnosti Makedonije

ProCredit Banka Beograd

ProCredit banka je razvojno orijentisana banka koja pruža kompletnu bankarsku uslugu najvišeg kvaliteta stanovništvu i privredi. U našem poslovanju pridržavamo se nekoliko osnovnih načela: negujemo transparentnu komunikaciju sa klijentima, ne promovišemo potrošačko kreditiranje, a usluge koje pružamo zasnovane su na razumevanju situacije svakog klijenta ponaosob i na temeljnoj kreditnoj analizi. Ovaj odgovorni pristup bankarstvu omogućava izgradnju dugoročnog partnerstva sa klijentima utemeljenog na obostranom poverenju.

Srpska Banka AD

Srpska banka a.d. Beograd јe nastala iz Voјnog servisa NBЈ, koјi јe opsluživao kompletnu namensku industriјu Јugoslaviјe. Kratko јe poslovala i pod imenom Yu Garant Banka. Ime Srpska banka јe dobila od 2003. godine.

Bel-Dev d.o.o.

A software development team.

Energoprojekt Niskogradnja a.d.

Energoprojekt Niskogradnja a.d., kao preduzeće iz sistema Energoprojekt, bavi se izgradnjom: hidroenergetskih objekata, betonskih i nasutih brana, melioracionih i drenažnih sistema, radova na zaštiti od poplava i regulaciji rečnih tokova, sistema vodosnabdevanja, kanalizacionih sistema, objekata za tretman pitkih i otpadnih voda, projekata zaštite životne sredine, puteva, gradskih saobraćajnica sa pratećom infrastrukturom, mostova, aerodroma, železničkih pruga, tunela i drugih podzemnih objekata, železničkih i metro stanica i drugih infrastrukturnih objekata.

Cineplexx SRB d.o.o.

Cineplexx Srbija je deo velike evropske porodice Cineplexx multipleksa, čije je sedište u Beču, a nalaziće se na dosadašnjem mestu multipleksa Ster Cinemas. U Srbiji Cineplexx nastupa kao zajednički projekat austrijske kompanije Cineplexx Kinobetriebe GmbH, koja je razvila lanac multipleksa sa više od 220 ekrana širom Austrije, severne Italije, Hrvatske i Crne Gore, i srpske kompanije MCF MegaCom Film.

NLB Banka

NLB banka posluje kao banka univerzalnog tipa, što znači da u svojoj ponudi ima široku paletu bankarskih usluga prilagođenu potrebama i očekivanjima kako korporativnih tako i individualnih klijenata. Bankarski stručnjaci i ostali profesionalni kadrovi u ovoj banci intenzivno nastoje da unapređuju sopstvenu poziciju na tržištu, sve vreme imajući na umu odgovornost prema svojim klijentima, akcionarima, zaposlenima i široj društvenoj zajednici.

HIP-Azotara Pančevo

"HIP-Azotara" Pančevo jedna je od najvećih fabrika mineralnog đubriva i azotnih jedinjenja u regionu i jedini proizvođač amonijaka , karbamida (UREE) i amonijum nitrata u Srbiji.

INDUSTRIJA MAŠINA I TRAKTORA A.D. "u restrukturiranju"

Industrija mašina i traktora, a. d. Beograd (IMT) je firma specijalizovana za proizvodnju traktora, poljoprivrednih prikolica, poljoprivrednih mašina i oruđa.